Logo

STF Business Academy i unikt samarbete med Business Sweden

STF Business Academy är stolta över att kunna presentera Business Sweden som samarbetspartner och föreläsare i kursen Internationellt företagande, som är en del av vår akademiska distansutbildning MBA för ingenjörer. - En helt unik möjlighet att höja sin kompetens inom internationella affärer för ingenjörer, säger Frida Palmgren, Affärsområdeschef STF, och förklarar vidare: Med Business Sweden som experter på global försäljning och internationellt företagande, Högskolan Dalarna som garant för den akademiska nivån och vår egna gedigna erfarenhet av att skapa högkvalitativ kompetenshöjning för yrkesverksamma har vi här en kurs som verkligen tar det bästa ur tre världar.

 - Vi utbildar och stödjer företag dagligen i deras internationalisering, säger Helen Rönnholm, Chef Globala affärsutvecklare på Business Sweden. Att bygga en utbildning i denna form, från ax till limpa och utifrån de krav som ställs för högskolepoäng, har vässat oss ännu mer. Här ligger också STF i framkant vad gäller det digitala upplägget.

 - Business Sweden har en enorm kompetens och erfarenhetsbank inom internationella affärer samtidigt som teoretiska modeller är deras vardagsverktyg. Vi har fått ett fantastiskt gensvar på alla kurser på vår MBA för ingenjörer, men med denna kurs skapas en värdig Grand Final säger Rickard Wallgren, programansvarig för MBA på STF Business Academy. 


Om kursen Internationellt företagande:
Kursen Internationellt företagande om 7,5 högskolepoäng ingår i MBA för ingenjörer hos STF Business Academy, men kan också läsas fristående. Liksom övriga kurser inom programmet används blended-learning, vilket innebär ett upplägg med fysiska träffar vid start och avslut och däremellan filmade föreläsningar, quiz och webbinarier. Första kursstart är 12 april, läs mer och anmäl dig här.  

Om Business Sweden:
Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Business Sweden ägs av staten och näringslivet, som representeras av Utrikesdepartementet och Sveriges Allmänna Utrikeshandel. Business Sweden har cirka 500 medarbetare varav merparten arbetar i utlandet. Läs mer på businesssweden.se

Om STF Business Academy:
STF Business Academy erbjuder ett MBA-program för ingenjörer om 60 högskolepoäng och ingår i STF Ingenjörsutbildning AB. STF har vidareutbildat ingenjörer och yrkesverksamma inom teknikdrivna verksamheter sedan 1930-talet. Läs mer på stf.se

Till toppen