Logo

Digital Transformation

Workshop

Hur ser fastighetsbranschens digitala utmaningar ut? Hur botar man företagets digitala ångest? Gå från tanke till handling. I vår workshop tar vi tillsammans fram en konkret digital transformationsplan som hjälper dig att leda arbetet framåt.

Var ska vi börja? Vilka resurser behövs? Vad ska vi fokusera på? Dessa frågor arbetar vi med i vår workshop för digital transformation.

Innehåll

Föreläsning, inspiration och workshop med DigJourne. Vi kombinerar föreläsning och workshop för att skapa förståelse för VAD digitalisering är och VARFÖR det är viktigt.

  • Förberedelse genom inspirationsmaterial som skickas ut innan workshop; länkar till "poddar" och artiklar inom området. Du får också boken ”Att leda digital transformation” som en del av förberedelsen.
  • VAD digitalisering är och VARFÖR digitalisering är viktigt, samt skapa nyfikenhet och engagemang att vilja göra mer inom området.
  • Samla ihop gruppens idéer, tankar och reflektioner som underlag till efterföljande diskussioner och projekt.

Kursens mål

Syftet är att skapa förståelse för VAD digitalisering är och VARFÖR det är viktigt.

  • Få en gemensam syn och begreppsapparat att förhålla sig till gällande digitalisering.
  • Få en gemensam förståelse av vad företagets/organisationens digitala resa egentligen handlar om vilka utmaningar det medför.
  • Skapa en kännedom om olika digitala förändringsvågor och hur de påverkar er.
  • Sammanställd information av deltagarnas input som kan användas för att ta nästa steg i digitaliseringsarbetet.

Kontakta mig gärna om du har frågor

Föreläsare

Marie Andervin
Marie Andervin DigJourney

Medgrundare av DigJourney, föreläsare, senior rådgivare och utbildare inom digital transformation. Har tillsammans med Joakim Jansson utvecklat arbetsmetodiken, Digital Maturity Matrix , skrivit boken, Att leda digital transformation/Leading Digital Transformation, är initiativtagare till The DJ Way – Transformationsprocessen. Arbetar med att designa och facilitera DigJourneys utbildningsprogram samt globala verksamheters digitala resor.

Lars Alm
Lars Alm DigJourney

Senior rådgivare och föreläsare inom Digital Transformation. Lars har en gedigen erfarenhet som VD, styrelseledamot, entreprenör och marknadsförare. Har bland annat varit VD på digitalbyrån Apegroup, Business Director på DDB, grundat mobil utvecklingsbolaget Netgame Factory och är idag styrelseledamot i Björn Axén. Lars arbetar idag med att hjälpa företag att ta ledarskap över sin digitala transformation.

Pris & Villkor

För offert kontakta Lotta Holmgren.

Allmänna villkor >
Till toppen