Logo

Artikelarkiv

Peter först ut att diplomeras som Projekteringsledare!

2019 lanserade BFAB sitt tredje diplomprogram - med ett unikt upplägg. Diplomutbildningen är en så kallad modulutbildning där man själv väljer vilka kurser inom utbildningspaketet man vill gå – och i vilken takt. Snabbast och först ut med såväl kursgenomföranden som tentamen av samtliga valda moduler är Peter Sohlberg – projektledare på WSP Management i Uppsala.

Läs mer

”Det känns bra att få mer kunskap att kunna luta sig mot”

Det första blocket av utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare är slutfört. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och ta del av deras förväntningar från det första blocket fram till avklarad examen. I den här artikeln möter vi Linnéa Jonsson, förvaltare på Hemfosa Fastigheter AB.

Linnéa har arbetat på Hemfosa Fastigheter sedan 2017. Hennes resa inom fastighetsbranschen började dock för tio år sedan – och att hon arbetar som förvaltare idag är något av en lycklig slump!

Läs mer

”Redan under det första blocket fick jag det bevisat att jag var på rätt plats och på rätt väg.”

Det första blocket av utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare är avklarat. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och fånga förväntningarna från början fram till avklarad examen. I den här artikeln möter vi Marlene Bergström, kundförvaltare på Statens fastighetsverk (SFV).

Läs mer

Man skapar inte en bra utbildning bakom ett skrivbord

Lillemor Runesson har arbetat sju år på BFAB som utbildningsansvarig. När vi utför intervjun är första blocket avklarat för höstens omgång av BFAB:s flaggskepp Diplomerad fastighetsförvaltare. Det märks att hon brinner för sitt arbete, det är glädje, kraft och engagemang bakom svaren.

– Den här utbildningen är vårt flaggskepp. I år är det den 59:e omgången, vilket innebär att utbildningen funnits och utvecklats i 30 år, berättar Lillemor.

Läs mer

”Jag tror att utbildningen kommer ge mig en tryggare grund att stå på.”

Nu är det första blocket avklarat för utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och fånga förväntningarna från början fram till hur de har uppfyllts efter de är examinerade. I den här artikeln möter vi Anna Rosendahl, fastighetsförvaltare på Norrtälje kommun.

Anna har arbetat på Norrtälje kommun sedan juni 2017. Det är hennes första anställning som fastighetsförvaltare, men inte hennes första kontakt med fastighetsbranschen.

Läs mer

”Jag tror att utbildningen kommer ge mig ännu mer insikt i förvaltarrollen.”

Nu är det första blocket avklarat för utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och fånga förväntningarna från början fram till hur de har uppfyllts efter de är examinerade. Först ut har vi Johanna Sandberg, fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter AB.

Efter avslutad YH-utbildning arbetade Johanna som kundförvaltare på Stockholmshem, samt även en del med uthyrning. Sedan två år tillbaka arbetar Johanna som fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter AB.

Läs mer
Till toppen