Logo

Artikelarkiv

Vi ställer inte in - vi ställer om

Precis som övriga lärosäten börjar vi välkomna till fysiska klassrum igen, självklart med säkerhetsrestriktioner. Vi gör kontinuerliga riskbedömningar och gör allt för att din utbildning ska kännas trygg och säker.

Läs mer

Vi behöver höja kunskapsnivån kring Aff

I en förvaltningsvardag som haft stor kompetensväxling kan Aff vara ledstången till att säkerställa kvalitet, effektivitet och respekt för olika parters uppdrag. Det anser Jahn Walhbäck, en av grundarna till Aff-kommittén och stark förespråkare för ordning och reda i basleveranserna.

Läs mer

Utbildningen banade väg för chefstjänst

Fredrik Frisell tillträdde sin nya tjänst som förvaltningschef för teknik- och fastighetsförvaltningen i Torsås Kommun för drygt ett halvår sedan. I samband med rekryteringsprocessen framkom att en viktig faktor för hans möjligheter att axla rollen var rätt utbildning.

Läs mer

BFAB utbildar byggherrar i arbetssätt som räddar liv

Idag är det tre gånger högre risk att råka ut för en allvarlig olycka om man arbetar på en byggarbetsplats jämfört med andra arbetsplatser. År 2019 miste 14 personer livet på byggarbetsplatser runt om i Sverige. Som ett av två utbildningsföretag i Sverige har BFAB fått förtroendet att genomföra Håll nollans byggherreutbildning Före bygga. Utbildningsledare är Tanja Vaara, arbetsmiljöingenjör med gedigen kunskap och erfarenhet.

Läs mer

Svenska Bostäder satsar på bovärdsakademi

På Svenska Bostäder arbetar drygt hundra bovärdar som dagligen är ute i fastigheterna och träffar tusentals hyresgäster. Under hösten 2019 gick startskottet för en stor utbildningssatsning som kommer löpa över minst ett år.

Läs mer

Ny VD och koncernchef i Fasticon

Styrelsen i Fasticon AB har utsett Henrik Olsson till ny VD för Fasticon AB och därmed koncernchef i Fasticon-koncernen. Henrik Olsson, som därmed efterträder Tomas Bergström i den rollen, tillträder sin tjänst den 10 februari 2020.

Läs mer
Till toppen