Logo

Artikelarkiv

Frida Palmgren ny vd för STF

Frida Palmgren är ny vd för STF Ingenjörsutbildning och ansvarar därmed för all utbildningsverksamhet inom Fasticonkoncernen då hon sedan tidigare även är vd för dotterbolaget BFAB.

Läs mer

Vi ställer inte in - vi ställer om

Med anledning av Covid-19 kan vi på STF Ingenjörsutbildning & BFAB inte genomföra alla våra kurser och utbildningar på samma sätt som förut. 

Läs mer

Vi behöver höja kunskapsnivån kring Aff

I en förvaltningsvardag som haft stor kompetensväxling kan Aff vara ledstången till att säkerställa kvalitet, effektivitet och respekt för olika parters uppdrag. Det anser Jahn Walhbäck, en av grundarna till Aff-kommittén och stark förespråkare för ordning och reda i basleveranserna.

Läs mer

Utbildningen banade väg för chefstjänst

Fredrik Frisell tillträdde sin nya tjänst som förvaltningschef för teknik- och fastighetsförvaltningen i Torsås Kommun för drygt ett halvår sedan. I samband med rekryteringsprocessen framkom att en viktig faktor för hans möjligheter att axla rollen var rätt utbildning.

Läs mer

BFAB utbildar byggherrar i arbetssätt som räddar liv

Idag är det tre gånger högre risk att råka ut för en allvarlig olycka om man arbetar på en byggarbetsplats jämfört med andra arbetsplatser. Förra året miste 14 personer livet på byggarbetsplatser runt om i Sverige. Som ett av två utbildningsföretag i Sverige har BFAB fått förtroendet att genomföra Håll nollans byggherreutbildning Före bygga. Utbildningsledare kommer vara Tanja Vaara, arbetsmiljöingenjör med gedigen kunskap och erfarenhet.

Läs mer

Svenska Bostäder satsar på bovärdsakademi

På Svenska Bostäder arbetar drygt hundra bovärdar som dagligen är ute i fastigheterna och träffar tusentals hyresgäster. Under hösten 2019 gick startskottet för en stor utbildningssatsning som kommer löpa över minst ett år.

Läs mer
Till toppen