Logo

Artikelarkiv

Ny VD och koncernchef i Fasticon

Styrelsen i Fasticon AB har utsett Henrik Olsson till ny VD för Fasticon AB och därmed koncernchef i Fasticon-koncernen. Henrik Olsson, som därmed efterträder Tomas Bergström i den rollen, tillträder sin tjänst den 10 februari 2020.

Läs mer

Även stabsfunktioner behöver branschkompetens

Helena Hallin är marknadskoordinator och expert på sådant som content marketing, marketing automation, sociala medier och att fixa event. Fokus och målgrupp för kommunikation är kandidater som jobbar inom eller vill komma in i fastighetsbranschen, fastighetsbolag och andra bolag med olika typer av fastighetsverksamhet. Som vetgirig medarbetare vill hon förstå fastighetsaffären bättre – för att i slutändan kunna kommunicera ännu vassare.

Läs mer

Fastighetsbranschen lockade

Såhär i bokslutstider är det bråda tider på ekonomiavdelningar runt om i landet. John Hagestål, fastighetsförvaltare på Savills, kände ett behov av att få en bättre insikt i den ekonomiska situationen i fastighetsbolaget.

Läs mer

Designintresset ledde till fastighet

Såhär i bokslutstider är det bråda tider på ekonomiavdelningar runt om i landet. Katarina Holm på Geely Innovation Centre bestämde sig att få bättre ekonomisk koll som projektledare för ett campus med multifunktionella varianter av kontor, hotell och designstudio.

Läs mer

Peter först ut att diplomeras som Projekteringsledare!

2019 lanserade BFAB sitt tredje diplomprogram - med ett unikt upplägg. Diplomutbildningen är en så kallad modulutbildning där man själv väljer vilka kurser inom utbildningspaketet man vill gå – och i vilken takt. Snabbast och först ut med såväl kursgenomföranden som tentamen av samtliga valda moduler är Peter Sohlberg – projektledare på WSP Management i Uppsala.

Läs mer

”Det känns bra att få mer kunskap att kunna luta sig mot”

Det första blocket av utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare är slutfört. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och ta del av deras förväntningar från det första blocket fram till avklarad examen. I den här artikeln möter vi Linnéa Jonsson, förvaltare på Hemfosa Fastigheter AB.

Linnéa har arbetat på Hemfosa Fastigheter sedan 2017. Hennes resa inom fastighetsbranschen började dock för tio år sedan – och att hon arbetar som förvaltare idag är något av en lycklig slump!

Läs mer
Till toppen