Logo

Masterkurser -
Ledarskap och management

Blended learning

Under Masterkurser - Ledarskap och management erbjuder vi fyra kurser på akademisk nivå för dig som vill stärka din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens.

Kurserna vänder sig till dig som är yrkesverksam och ger dig kvalificerad kompetensutveckling att ta ett steg vidare i karriären. De stärker och utvecklar dig som ledare och ger dig möjlighet att nå framgångsrika resultat för din organisation.

Innehåll i kurs

Vi erbjuder fyra kurser på akademisk nivå som stärker din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens. Blended learning ger maximal flexibilitet utan att förlora nätverkande och direktkontakt. Självstudier varvas med inspelade föreläsningar, kvällswebbinarier och heldagsseminarier.

Kurserna läses på halvfart parallellt med ditt ordinarie arbete. Varje delkurs är praktiskt inriktad och kunskaperna kan direkt användas i det dagliga arbetet. 

Kontakta mig gärna om du har frågor

Så här säger tidigare kursdeltagare

Aziza Sudirman
Aziza Sudirman Regional Sales Manager, Cobolt

"Kursen var välorganiserad. Det var en bra kombination av lektioner på plats, inspelat material och webbinarium."

Rasmus Lind
Rasmus Lind Group Manager R&D, Veoneer Sweden AB

"Fungerar bra att läsa vid sidan om arbetet tack vare smart helhetsupplägg av STF."

Jakob Schlyter
Jakob Schlyter Brandingenjör, FSD Göteborg

"Bra föreläsare, bra ämnen och tempot väl avvägt för att klara parallellt med arbete. Upplägget hjälpte mig hålla jämnt studietempo och undvika hetspluggande inför tentan."

Föreläsare

Vincent Blomberg
Vincent Blomberg Hjulhammar & Blomberg Konsult

Civilekonom med mångårig erfarenhet från bank- och finansbolag. Vincent arbetar sedan 15 år som konsult med inriktning mot företagsvärdering, specifika problemområden inom tillväxtföretag, samt utbildning/coachning inom ekonomi- och lönsamhetsfrågor. Vincent är en mycket uppskattad föreläsare som förklarar ekonomi på ett enkelt och konkret sätt.

Patrik Lovén
Patrik Lovén Konsult

De senaste 20 åren har Patrik arbetat med teambuilding, konflikthantering, krishantering, UGL och coaching inom både näringslivet och Försvaret.

Günther Hiltmann
Günther Hiltmann Konsult

Günther är konsult, facilitator och utbildare med konsulterfarenhet från både privat och offentlig sektor. Günther arbetar också som affärsmentor, med affärsstrategiska frågor och analyser.

Jan-Åke Björck
Jan-Åke Björck ibcc - International Business Communication & Culture

Utbildare, coach och konsult inom kommunikation med fokus på förhandling, retorik och semantik. Jan-Åke har 30 års erfarenhet av internationella affärer och har bland annat varit verksam som projektledare, försäljningschef, produktchef och affärsområdesdirektör inom Ericssonkoncernen. Jan-Åke är författare till boken Människan bakom förhandling – hur du blir en mästare på att förhandla genom personligt ledarskap och NLP.

Christina Kumlin
Christina Kumlin Konsulthuset

Christina har arbetat som ledarskapskonsult sedan 1999. Hon har en bakgrund som kemiingenjör och har arbetat i många år som försäljnings- och affärschef. Christina drivs av att utveckla och inspirera människor och tror att effekt och resultat skapas genom att ta tillvara på människors styrkor och olikheter samt att se deras individuella förmågor och potential.

Christine  Tidåsen
Christine Tidåsen Linnéuniversitetet

Christine är universitetslektor i entreprenörskap/affärsutveckling och marknadsföring vid Linneuniversitetet. Doktorsavhandlingen berör generationsskiften i familjeföretag. Forskningsintressen rör framförallt familjeföretagande, samhällsentreprenörskap, entreprenöriellt lärande, affärsrelationer samt förtroende. Hon arbetar också som konsult och föreläsare inom främst ovan nämnda områden.

Så funkar det

Studieupplägg

Med vårt flexibla upplägg kan du smidigt studera vid sidan om ditt ordinarie arbete! Vi träffas i Stockholm vid start- och slutseminarium. Resten av utbildningen läser du på halvfart via webben där du ser inspelade föreläsningar samt deltar i webbinarier.

mba_genomforande

Diplom & examination

Efter åtta genomförda kurser kan du stoltsera med diplomet MBA från STF Buiness Academy. Efter varje genomförd kurs kan du också tentera av 7,5 högskolepoäng. Vill du veta med om den möjligheten, kontakta oss.

Vem är kursen för

Du som är yrkesverksam ingenjör, tekniker eller har annan naturvetenskaplig utbildning och som siktar på befattningar som kräver kvalificerad kompetens inom ledarskap och affärsmässighet. Kurserna fungerar även för dig med annan utbildningsbakgrund men som har flerårig erfarenhet från relevant bransch. 

Förkunskaper

Du bör ha minst fem års yrkeserfarenhet och vara utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.

Till toppen