MBA för ingenjörer 60hp

MBA för ingenjörer är en akademisk distansutbildning för dig som vill utvecklas i karriären. Här stärker du din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens. Programmet är utformat i samarbete med Högskolan Dalarna och ger dig ett riktigt bra komplement till din högre tekniska utbildning. Programmet är en distansutbildning och genomförs via den senaste distanstekniken. Vi träffas i Stockholm vid inledning och avslutningen av varje kurs. Däremellan studerar och träffas vi live på webben. Du kan dessutom se alla föreläsningar och seminarier i efterhand. För att kunna delta på våra webbinarier behöver du ha tillgång till dator, headset och en bra internetuppkoppling. Vi använder oss av det webbaserade mötesverktyget Adobe Connect.

MBA för ingenjörer är en akademisk distansutbildning för dig som vill stärka din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens!

 

Programmet är utformat i samarbete med Högskolan Dalarna och ger dig ett riktigt bra komplement till din högre tekniska utbildning.  

 

Utbildningen innehåller åtta kurser om 7,5 hp. Kurserna läses på halvfart parallellt med ditt ordinarie arbete. Varje delkurs är praktiskt inriktad och kunskaperna kan direkt användas i det dagliga arbetet. Du kan när som helst hoppa på utbildningen vid ny delkursstart och pausa en period om det exempelvis är mycket att göra på arbetet just då. Det är även möjligt att läsa de olika delkurserna som fristående kurser.

Förkunskaper

MBA för ingenjörer är en Executive MBA och vänder sig till dig som siktar på befattningar som kräver avancerad kompetens inom ledarskap och ekonomi. Du bör ha minst fem års yrkeserfarenhet och vara utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. För att kunna bli antagen till år 2 av programmet ska du ha genomfört och tenterat år 1.

 

Ladda ned kursprogram

År 1

UTBILDNINGSSTART: 4ggr/år

ORT: Stockholm & Online

PRIS: 86 000 kr

KURSNUMMER: 1205500

År 2

UTBILDNINGSSTART: 4ggr/år

ORT: Stockholm & Online

PRIS: 86 000 kr

KURSNUMMER: 1206800

Nästa kursstart

Rasmus

”Fungerar bra att läsa vid sidan om arbetet
tack vare smart helhetsupplägg av STF.”

Rasmus Lind. Produktchef, SICK IVP AB

 

Aziza

”Kursen var välorganiserad.
Det var en bra kombination av lektioner på plats,
inspelat material och webbinarium.”

Aziza Sudirman, Regional Sales Manager, Cobolt AB

 

Programmets genomförande

MBA är en akademisk distansutbildning på halvfart. Du går utbildningen i Stockholm och online med ett upplägg anpassat för dig som har behov av kvalificerad kompetenshöjning med minimal påverkan på ditt dagliga arbete.
 
Vi inleder och avslutar med heldagsseminarium i Stockholm. Mellan seminarierna ser du inspelade föreläsningar samt deltar i webbinarier online i mötesverktyget Adobe Connect. Du kan också följa dina framsteg och ta del av allt material via din personliga kursportal. 

LÄS MER om genomförande och upplägg här >>
 

Flexibelt upplägg & åtagande

MBA programmet är uppdelat på 8 delkurser. Det innebär att du läser en delkurs i taget och hoppar på programmet när en av dessa kurser startar. 
 
Du väljer själv om du vill förbinda dig till en kurs i taget eller ett år i taget. Delkurser kostar 25.000kr och årsåtagande ger ett förmånligare pris på 86.000kr/4 kurser.
 

Samarbete med Högskolan Dalarna

MBA programmet är ett samarbete mellan STF Business Academy och Högskolan Dalarna. Högskolan Dalarna är de som examinerar deltagare och delger högskolepoäng

 

Har du några frågor?
Hör av dig så berättar vi mer!

Rickard Wallgren
08-586 386 72

Lotta Holmgren
08-586 386 76