Logo

Artikelarkiv

STF Ingenjörsutbildning välkomnar Örjan Andersson

Örjan Andersson börjar som utbildningskoordinator El & Energi den 17 augusti.

Läs mer

Så här utbildar vi online

När en kurs eller utbildning sker online kan den innefatta en rad olika typer av digitala läraktiviteter. Men vad är egentligen skillnaden mellan digitalt klassrum, inspelad föreläsning och webinar? Här reder vi ut några av de begrepp och digitala läraktiviteter som vi på STF använder oss av.

Läs mer

Frida Palmgren ny vd för STF

Frida Palmgren är ny vd för STF Ingenjörsutbildning och ansvarar därmed för all utbildningsverksamhet inom Fasticonkoncernen då hon sedan tidigare även är vd för dotterbolaget BFAB.

Läs mer

Förändringskraft och lärande från hemmakontoret

Vi har spenderat de senaste åren med det spännande uppdraget att driva STF och BFABs digitaliseringsresa framåt. En process som krävt mod, förmåga att testa och lära. En miljö som krävt en tillåtande attityd gällande kalkylerade risker och att göra fel, lära sig, göra om och göra rätt.

Läs mer

Vi ställer inte in - vi ställer om

Precis som övriga lärosäten börjar vi välkomna till fysiska klassrum igen, självklart med säkerhetsrestriktioner. Vi gör kontinuerliga riskbedömningar och gör allt för att din utbildning ska kännas trygg och säker.

Läs mer

Är radio räddningen?

Tillgång till stabila kopplingar till internet, digitala samhällstjänster och andra datanät är en nationell angelägenhet i en alltmer digitaliserad omvärld. Finns förutsättningarna grävs fiber i stor utsträckning. Med vad gör vi när vi stöter på ekonomiska eller fysiska hinder för att gräva fiber?

Läs mer
Till toppen