Logo

Artikelarkiv

Solceller - projektering och besiktning

Förutsättningarna för en bra solcellsanläggning sätts till stor del i projekteringsfasen. Det gäller både projektets ekonomi och anläggningens effektivitet, skötsel och tillförlitlighet. Vi har ställt fyra frågor till Michiel van Noord, hållbarhetskonsult på Esam och specialist på solceller.

Läs mer

CMF, Certifiering av Miljöinventerare – Fastigheter engagerar

CMF, Certifiering av Miljöinventerare – Fastigheter är en kravspecifikation för certifiering av miljöinventerare av fastigheter, som Fastighetsägarna Sverige ansvarar för. I början av sommaren höll Fastighetsägarna Sverige och SGBC (Sweden Green Building Council) ett gemensamt seminarium om miljöinventering av byggnader där frågan om vilka krav som ska ställas på en miljöbesiktning, rapporteringen och på den som genomför den lyftes.

Läs mer

Magnus om Diplomerad fastighets-förvaltare

Magnus Remmert jobbade som biträdande förvaltare för kommersiella lokaler på Järfällahus och blev efter utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare befordrad till förvaltare.

Läs mer

Johan om Diplomerad fastighets-förvaltare

Johan Svedin är fastighetsförvaltare på Catena, där majoriteten av alla förvaltare har gått utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare hos BFAB.

Läs mer

Fredrik om Diplomerad fastighets-förvaltare

Den här veckan får du träffa tre personer som gått vår utbildning Diplomerad fastighetsförvaltare. Först ut är Fredrik Frisell, fastighetschef Karlskrona kommun. 

Läs mer

4 kurser för projektledaren i teknikdrivet företag

Kommunikativ, effektiv, målmedveten och flexibel – vad krävs egentligen för att vara en vass projektledare? Vilka verktyg och metoder ska ni jobba med? Vi har kurserna inom projektledning som direkt ger dig praktisk kunskap att använda i ditt arbete. 

Läs mer
Till toppen