Logo

Artikelarkiv

Vi ställer inte in - vi ställer om

Precis som övriga lärosäten börjar vi välkomna till fysiska klassrum igen, självklart med säkerhetsrestriktioner. Vi gör kontinuerliga riskbedömningar och gör allt för att din utbildning ska kännas trygg och säker.

Läs mer

Är radio räddningen?

Tillgång till stabila kopplingar till internet, digitala samhällstjänster och andra datanät är en nationell angelägenhet i en alltmer digitaliserad omvärld. Finns förutsättningarna grävs fiber i stor utsträckning. Med vad gör vi när vi stöter på ekonomiska eller fysiska hinder för att gräva fiber?

Läs mer

Ny VD och koncernchef i Fasticon

Styrelsen i Fasticon AB har utsett Henrik Olsson till ny VD för Fasticon AB och därmed koncernchef i Fasticon-koncernen. Henrik Olsson, som därmed efterträder Tomas Bergström i den rollen, tillträder sin tjänst den 10 februari 2020.

Läs mer

Elsäkerhetspriset 2019

Elsäkerhetspriset har delats ut varje år sedan år 1999 till en person eller organisation som på ett betydelsefullt sätt bidragit till svenskt elsäkerhetsarbete. När priset delades ut för 21:a gången var det Lars Skoglund, ordförande för Föreningen för Industriell Elteknik (FIE), som tog emot priset för föreningens räkning.

Läs mer

STF förstärker med Andreas Carlsson

STF fortsätter att satsa genom att rekrytera Andreas Carlsson som säljare inom området El och Energi.

Läs mer

Jens Albrektsson blir ny vd för STF

Jens Albrektsson tillträder i augusti rollen som vd för STF, ägt av Fasticon. Jens har de senaste tio åren arbetat för Installatörsföretagen, som vd för dess utbildningsföretag EUU och sedan årsskiftet för INSU, som är det nya namnet för de sammanslagna bolagen EUU och IUC.

Läs mer
Till toppen