Logo

Artikelarkiv

Johan om Diplomerad fastighets-förvaltare

Johan Svedin är fastighetsförvaltare på Catena, där majoriteten av alla förvaltare har gått utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare hos BFAB.

Läs mer

Fredrik om Diplomerad fastighets-förvaltare

Den här veckan får du träffa tre personer som gått vår utbildning Diplomerad fastighetsförvaltare. Först ut är Fredrik Frisell, fastighetschef Karlskrona kommun. 

Läs mer

4 kurser för projektledaren i teknikdrivet företag

Kommunikativ, effektiv, målmedveten och flexibel – vad krävs egentligen för att vara en vass projektledare? Vilka verktyg och metoder ska ni jobba med? Vi har kurserna inom projektledning som direkt ger dig praktisk kunskap att använda i ditt arbete. 

Läs mer

Så lyckades Borås bli bäst i Europa på tillgänglighet

Access City Award tilldelades Borås år 2015. Det är ett pris som delas ut av EU-kommisionen till större städer i Europa som målmedvetet och tydligt arbetar för att städerna ska bli tillgängliga för alla. Lena Mellbladh, tillgänglighetskonsulent på Borås stad, berättar på Tillgänglighetsdagen 2018 hur Borås arbetar med tillgänglighet. Vi har ställt tre korta frågor till Lena.

Läs mer

STF och Trainor ingår samarbete kring onlineutbildning

STF ingår samarbete med norska Trainor för att erbjuda onlineutbildning inom elsäkerhet i Sverige. Trainor har med sin spetskompetens inom elsäkerhet och högkvalitativa produkter haft stor framgång med onlineutbildning i Norge. STF ser stor potential för denna produkt att växa även på den svenska marknaden och kommer erbjuda Trainors onlineutbildningar till sina kunder.

Läs mer

Har du koll på de grundläggande förkortningarna i bygg- och fastighetsbranschen?

Till toppen