Logo

Artikelarkiv

Så lyckades Borås bli bäst i Europa på tillgänglighet

Access City Award tilldelades Borås år 2015. Det är ett pris som delas ut av EU-kommisionen till större städer i Europa som målmedvetet och tydligt arbetar för att städerna ska bli tillgängliga för alla. Lena Mellbladh, tillgänglighetskonsulent på Borås stad, berättar på Tillgänglighetsdagen 2018 hur Borås arbetar med tillgänglighet. Vi har ställt tre korta frågor till Lena.

Läs mer

STF och Trainor ingår samarbete kring onlineutbildning

STF ingår samarbete med norska Trainor för att erbjuda onlineutbildning inom elsäkerhet i Sverige. Trainor har med sin spetskompetens inom elsäkerhet och högkvalitativa produkter haft stor framgång med onlineutbildning i Norge. STF ser stor potential för denna produkt att växa även på den svenska marknaden och kommer erbjuda Trainors onlineutbildningar till sina kunder.

Läs mer

Har du koll på de grundläggande förkortningarna i bygg- och fastighetsbranschen?

STF och BFAB förvärvas av Fasticon Kompetens Holding

STF Ingenjörsutbildning och dotterbolaget BFAB får ny ägare – Fasticon Kompetens Holding (Fasticon). Förvärvet syftar till att expandera Fasticons befintliga rekryterings- och interimsverksamhet till att också omfatta utbildning samtidigt som STF/BFAB får möjligheten att utvecklas vidare under nytt ägarskap.

Läs mer

BFAB ny medlem i Håll Nollan

Föreningen bakom Håll Nollan heter Samverkan för noll olyckor i byggbranschen. Håll Nollan är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som verkar i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser.

Läs mer

Nytt kompetensavtal

Fastighets AB Lundberg befäster sitt samarbete med BFAB genom tecknande av kompetensavtal.

Läs mer
Till toppen