Logo

Artikelarkiv

STF och BFAB förvärvas av Fasticon Kompetens Holding

STF Ingenjörsutbildning och dotterbolaget BFAB får ny ägare – Fasticon Kompetens Holding (Fasticon). Förvärvet syftar till att expandera Fasticons befintliga rekryterings- och interimsverksamhet till att också omfatta utbildning samtidigt som STF/BFAB får möjligheten att utvecklas vidare under nytt ägarskap.

Läs mer

BFAB ny medlem i Håll Nollan

Föreningen bakom Håll Nollan heter Samverkan för noll olyckor i byggbranschen. Håll Nollan är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som verkar i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser.

Läs mer

Nytt kompetensavtal

Fastighets AB Lundberg befäster sitt samarbete med BFAB genom tecknande av kompetensavtal.

Läs mer

Årets Stadsnätsfrämjare 2017

På Svenska stadsnätsföreningens årkonferens 2018 tilldelades konceptet Robust fiber priset Årets Stadsnätsfrämjare 2017.

Läs mer

Henrik Szentes om projektledning och riskhantering

Unikt samarbete med Business Sweden

STF Business Academy är stolta över att kunna presentera Business Sweden som samarbetspartner och föreläsare i kursen Internationellt företagande, som är en del av vår akademiska distansutbildning MBA för ingenjörer. 

Läs mer
Till toppen