Logo

ELSA v2021-WEB (ABB)

1 kursdag

Detta är en WEB-ELSA på svenska för dig som gick en lärarledd ELSA under 2017, som detta år p.g.a. pandemin gör ytterligare en repetition. OBS!! Datumet som står är bara ett sista anmälningsdatum. Kursen är online och du tar den när du vill.

Kursen följer den kursplan som ABB och STF tagit fram för elsäkert arbete i elanläggning på ABB. Kursen utgår från SS EN 50110-1 och ABB AB Instruction 9ADG113812.

Innehåll i kurs

Sista anmälningsdag är 30 december 2021.

Under rådande pandemiomständigheter har vi i samarbete med ABB kommit fram till följande specialanpassade lösning för de som gick en lärarledd ELSA för 4 år sedan, och som nu egentligen skulle gå den igen. 

Istället för en lärarledd ELSA kurs får du ytterligare ett år gå den digitala versionen av kursen. Det är dock ett krav från ABB att du går denna även i år. Nästa år blir det sen dags att gå den lärarledda igen.

Efter att du anmält dig här så kommer du inom c:a 24 timmar (arbetsdagar) få en länk så att du kan genomföra kursen.

För tekniska frågor och frågor angående utbildningen kontakta STF Ingenjörsutbildning AB.
Mail: support@stf.bfab.se

1 kursdag 1 900 kr exkl. moms
  • online
  • Start 30 dec 2021
  • Slut 31 dec 2021
  • Boka

Pris & Villkor

Kursavgiften för digitalt klassrum är inklusive kursdokumentation och för fysiskt klassrum även inklusive måltidspaket (lunch och fika) om inget annat angetts.

Allmänna villkor >

Övrig information

Att notera vid bokning

Under rubriken Faktureringsinformation är det mycket viktigt att du fyller i fältet inköpsordernummer korrekt. Om inköpsordernumret inte skrivs in i samband med bokningen kan en administrativ kostnad tillkomma, då fakturorna inte blir godkända.

Datum

online, 30 dec 2021 - 31 dec 2021

Pris

1 900 kr exkl. moms

Till toppen