Logo

Bygg kompetensen med oss.

Besök också gärna vårt systerföretag STF för kurser inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet och projektledning.

Jag vill gå en kurs inom

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Välkommen till oss

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. BFAB finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och hjälper kunder över hela Sverige.

Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket, skräddarsydda för företag. Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av gedigen erfarenhet, kvalitetsmedvetenhet, ett brett nätverk – och ett stort engagemang! 

Företagsanpassad utbildning

Är ni fler på företaget som behöver kompetensutveckling? Vi erbjuder både grupprabatter på våra öppna utbildningarna och specialanpassar olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från planering till utvärdering, från Nord till Syd.

Lotta Holmgren
Lotta Holmgren Ansvarig företagsanpassad utbildning

“Hej! Hör av dig till mig så skräddarsyr vi en kompetenslösning för just er.”

  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1

Nytt från oss

Akademiska hus validerar kompetensen hos sina drifttekniker

Den 15:e april gick startskottet för den stora kompetenssatsningen hos Akademiska hus där alla drifttekniker erbjuds validering mot kompetensbevis enligt FAVAL. Projektet är nu inne i sin nästa fas och vi kollar av läget inför höstens final.

Läs mer

Fastighetsbranschen – ankdammen som skulle kunna bli en sjö

Människan vill som bekant sätta saker i fack för att skapa en struktur och förståelse för omgivningen. Olika ord tillhör olika ordklasser. Ordet ledarskap är ett abstrakt substantiv – något icke-fysiskt som endast finns i tankevärlden, men som samhället i stort har en kollektiv uppfattning om vad det är. Under temat talang vs. trofasthet bjöd BFAB in tio beslutsfattare inom fastighetsbranschen och näringslivet för att bland annat diskutera dessa ämnen i förhållande till ledarskap och dess betydelse för organisationen.

Läs mer

Det är inte så enkelt att sätta en ”talangstämpel”

Det skrivs mycket om ”jakten på talanger” samtidigt som anställningstiden i många bolag är hög. Inom fastighetsbranschen diskuteras ofta hur man ska göra för att attrahera och behålla talanger. BFAB bjöd in tio inspirerande beslutsfattare inom fastighetsbranschen och näringslivet under Almedalsveckan för att diskutera detta tema på vår trevliga innergård intill ringmuren i Visby. Vad är en talang? Måste man vara ung för att vara en talang? Och hur attraherar man och behåller dem?

Läs mer
Till toppen