Logo

Bygg kompetensen med oss.

Besök också gärna vårt systerföretag STF för kurser inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet och projektledning.

Jag vill gå en kurs inom

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Välkommen till oss

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. BFAB finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och hjälper kunder över hela Sverige.

Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket, skräddarsydda för företag. Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av gedigen erfarenhet, kvalitetsmedvetenhet, ett brett nätverk – och ett stort engagemang! 

Företagsanpassad utbildning

Är ni fler på företaget som behöver kompetensutveckling? Vi erbjuder både grupprabatter på våra öppna utbildningarna och specialanpassar olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från planering till utvärdering, från Nord till Syd.

Lotta Holmgren
Lotta Holmgren Ansvarig företagsanpassad utbildning

“Hej! Hör av dig till mig så skräddarsyr vi en kompetenslösning för just er.”

  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1

Nytt från oss

Man skapar inte en bra utbildning bakom ett skrivbord

Lillemor Runesson har arbetat sju år på BFAB som utbildningsansvarig. När vi utför intervjun är första blocket avklarat för höstens omgång av BFAB:s flaggskepp Diplomerad fastighetsförvaltare. Det märks att hon brinner för sitt arbete, det är glädje, kraft och engagemang bakom svaren.

– Den här utbildningen är vårt flaggskepp. I år är det den 59:e omgången, vilket innebär att utbildningen funnits och utvecklats i 30 år, berättar Lillemor.

Läs mer

”Jag tror att utbildningen kommer ge mig en tryggare grund att stå på.”

Nu är det första blocket avklarat för utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och fånga förväntningarna från början fram till hur de har uppfyllts efter de är examinerade. I den här artikeln möter vi Anna Rosendahl, fastighetsförvaltare på Norrtälje kommun.

Anna har arbetat på Norrtälje kommun sedan juni 2017. Det är hennes första anställning som fastighetsförvaltare, men inte hennes första kontakt med fastighetsbranschen.

Läs mer

”Jag tror att utbildningen kommer ge mig ännu mer insikt i förvaltarrollen.”

Nu är det första blocket avklarat för utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare. Vi kommer att följa fyra deltagare på vägen under utbildningen och fånga förväntningarna från början fram till hur de har uppfyllts efter de är examinerade. Först ut har vi Johanna Sandberg, fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter AB.

Efter avslutad YH-utbildning arbetade Johanna som kundförvaltare på Stockholmshem, samt även en del med uthyrning. Sedan två år tillbaka arbetar Johanna som fastighetsförvaltare på Telge Fastigheter AB.

Läs mer
Till toppen