Logo

Bygg kompetensen med oss.

Besök STF Ingenjörsutbildning för kurser inom el & energi.

Bygg kompetensen med oss.
Trygg och säker utbildning

Trygg och säker utbildning

Vi gör allt för att din utbildningsupplevelse skall kännas trygg och säker

Vi på BFAB växlar nu upp ytterligare för att tillgodose att kompetensutvecklingen inom bygg- och fastighetsbranschen fortsatt stimuleras genom att en allt större andel av våra utbildningar nu genomförs i digitala eller hybrida klassrum. Hybrida klassrum innebär att du själv kan välja om du vill delta i fysiskt eller i digitalt klassrum. Utbildningar i fysiska klassrum genomförs med vidtagna säkerhetsåtgärder i enlighet med rekommendationer för högre utbildning.

Den riskbedömning vi gör för varje enskilt utbildningstillfälle grundar sig på Folkhälsomyndighetens riktlinjer och bedömningsmall som du hittar här.

Jag vill gå en kurs inom

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Välkommen till oss

Välkommen till oss

BFAB står för Bygg- och fastighetsbranschens fortbildningsinstitut AB. Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. BFAB finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och hjälper kunder över hela Sverige.

Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket, skräddarsydda för företag. Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av gedigen erfarenhet, kvalitetsmedvetenhet, ett brett nätverk – och ett stort engagemang! 

Företagsanpassad utbildning

BFAB har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Med vår gedigna erfarenhet, pedagogiska upplägg och unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Vi kan förlägga utbildningen på plats hos er, hos oss – eller i digitala klassrum.

Låt oss bli ditt bollplank och din kompetenspartner!

Läs mer här.

Nytt från oss

Anna fick en stabilare grund i arbetsvardagen med utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare

Tidigare fick läsare bekanta sig med Anna efter att hon gått första blocket av utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning. Nu har hon, tillsammans med övriga deltagare av den 59:onde utbildningsomgången, mottagit sitt diplom och avslutat det sjätte och sista blocket. Anna kan därmed stolt titulera sig diplomerad fastighetsförvaltare.

Läs mer

Validering säkerställer kompetensen inom fastighetsbranschen

Kunskapsnivån inom fastighetsbranschen varierar kraftigt. Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd har därför utvecklat FAVAL, valideringsverktyget som kvalitetssäkrar branschkompetensen. Antalet valideringar ökar nu snabbt och det är välkända bolag som går i bräschen.

Läs mer

Nöden är uppfinningarnas moder

Fossila bränslen i flytande form är i ett historiskt perspektiv en rätt ny företeelse. För inte alls länge sedan slet folk och kreatur i sitt anletes svett för att ploga åkern och för att dra vagnar genom oländig terräng och pråmar uppströms i älven. När de koleldade ångmaskinerna slog igenom måste det ha inneburit en lika stor revolution som rymdresor och internetboomen upplevs av oss idag.

Läs mer
Till toppen