Logo

Utbildning och kurser för fastighetsförvaltare

Som fastighetsförvaltare planerar du och ser till att fastigheten sköts på rätt sätt. Vi erbjuder utbildningar inom fastighetsförvaltning för dig som arbetar med fastighetsteknik såväl som med ekonomisk förvaltning. Vi erbjuder även en heltäckande utbildning inom fastighetsförvaltning där du kan utvecklas och ta nya kliv i karriären. Du får de viktigaste kunskaperna där fastighetsjuridik och fastighetsekonomi spelar en viktig roll.

Våra kurser passar många; oavsett om du är ny i branschen eller om du har arbetat länge och vill putsa upp kunskaperna eller addera något till din kompetens. Eftersom förvaltarrollens arbetsuppgifter ständigt är i rörelse och har en tendens att växa och innefatta fler och fler kompetenser så ökar också kunskapskraven. Med våra kurser får du de rätta verktygen för att underlätta din roll som fastighetsförvaltare.

Våra kurser och utbildningar inom fastighetsförvaltning


Här finner du bland annat:

  • Diplomerad fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning – En utbildning för dig som vill ta nästa steg i karriären. Innehåller både teoretiska och praktiska moment. Utbildningen ger dig en bred förståelse för de viktigaste aspekterna av branschen, och en fördjupning inom ekonomi och juridik. Du får även ett tillfälle att skapa ett stort nätverk inom branschen. Välj själv om du vill delta i utbildningen online eller på plats i fysiskt klassrum.
  • Teknisk grundkompetens för fastighetsförvaltare – Kursen för dig som vill ha tekniska kunskaper och förståelse för hur fastigheters åldrande påverkar arbetet med förvaltningen. Utbildningens innehåll kretsar kring bland annat elsäkerhet, VS, isolering och inomhusklimat. Kursen erbjuds genom fysiskt genomförande, dvs på plats i ett klassrum.


Välkommen att ta kontakt med oss!

Läs mer om vårt breda utbud av utbildningar inom fastigheter här nedan! Har du frågor om våra kurser eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss på BFAB, vi hjälper dig gärna!​

Hitta utbildning inom Utbildning och kurser för fastighetsförvaltare, sök eller filtrera

Ämne

6 utbildningar hittade

Till toppen