Logo

Om onlineutbildningar

En del av våra utbildningar på BFAB erbjuds i form av onlineutbildning, alternativt med möjlighet till att förlägga merparten av undervisningen online – smidigt och flexibelt för dig som idag arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen. Här kan du ta del av våra olika standardtyper för digitala undervisningsformer av våra bygg- och fasighetsutbildningar!

Digitalt klassrum – Utbildning online

På en utbildning som genomförs i ett digitalt klassrum deltar du med föreläsaren och de andra kursdeltagarna på schemalagd kurstid. Du deltar i utbildningen via videokonferens och innehållet i utbildningarna består av både övningar, diskussioner och case. Precis som om du deltagit i undervisningen i ett fysiskt klassrum. För att delta i undervisningen via digitalt klassrum behöver du en dator, surfplatta eller mobil med mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling.

Exempel på kurser som arrangeras i digitalt klassrum:

 • BBR
  Kursen BBR ger dig en översiktlig genomgång av Boverkets byggregler. Du får ta del av de ändringar och uppdateringar som gjorts i BBR och kommande förändringar. 

 • PBL
  På den här kursen får du grundläggande kunskaper om PBL, Plan- och bygglagen. Du får ta del av de senaste uppdateringarna och hur dessa påverkar branschen och din yrkesroll. 

eLearning – Onlineutbildning i din takt

En utbildning genom eLearning är uppbyggd av en eller flera digitala läraktiviteter och kan genomföras var du vill och när tid finns. Du kan välja att ta inlärningen i din egen takt, pausa och repetera så som du känner är nödvändigt. eLearning som undervisningsform innebär interaktiva utbildningar där bilder, grafik, film, animation, text och ljud kombineras. För att delta loggar du enkelt in i vår lärplattform via din dator, mobil eller surfplatta.

Exempel på kurser som arrangeras genom eLearning hos oss på BFAB:

 • Fastighetstekniker – Utbildningsprogram
  Ett heltäckande utbildningsprogram för fastighetstekniker.

 • AFF Introduktion
  Denna utbildning i AFF – Avtal för fastighetsförvaltning och Facility management ger dig en första introduktion i hur AFF är uppbyggt och kunskap om de dokument som styr ett avtalsförhållande.

Blended learning – Undervisning både online och i fysiskt klassrum

Blended learning innebär att vi varierar utbildningsformatet med både klassrumsbaserad undervisning och onlinebaserad. Vissa utbildningsmoment utförs smidigast i ett fysiskt klassrum, och andra kanske är lättast att ta till sig online – till en sådan kurs är blended learning ett bra alternativ som undervisningsform. Du deltar i utbildningen genom att delta vid de fysiska träffarna samt loggar in i vår lärplattform via din mobil, dator eller surfplatta.

Login Lärplattform

Redo att gå din eLearning? Logga in här >

Till toppen