Logo

Byggprojekt och projekteringsledning

En duktig byggprojektledare gör stor skillnad i alla företag och organisationer, både ekonomiskt, kvalitetsmässigt och dessutom mer effektivt! Att leda och kommunicera på rätt sätt är en viktig framgångsfaktor när du ska styra gruppen och projektet samtidigt som du bygger goda relationer till alla intressenter.

Vare sig du arbetar i små eller stora projekt har vi utbildningar där du får lära dig metoder och verktyg för att driva dina byggprojekt så tids- och kostnadseffektivt som möjligt. 

Utbildningar för projektledare och projekteringsledare inom byggbranschen


En duktig projektledare gör stor skillnad för byggprojekt i alla led – både ekonomiskt, kvalitetsmässigt och inte minst vad gäller effektivisering!

Hos oss på BFAB finner du bland annat: 

  • Diplomerad byggprojektledare – 10 kursdagar
    En kvalificerad och unik utbildning som är anpassad till din roll som byggprojektledare. Här får du verktyg för att driva både stora som små projekt.

  • Diplomerad projekteringsledare – 8 kursdagar
    Komplettera din kompetens som projekteringsledare! En duktig projekteringsledare upprättar rutiner och tar ett tydligt ansvar för att processerna ska bli så smidiga som möjligt, att projektet ska flyta på bra, samt ge utrymme för kreativitet. 

  • Driva mindre byggprojekt – 2 kursdagar
    En kurs för dig som ska samordna mindre byggprojekt. För mindre projekt är det extra viktigt med en noggrann projektplanering, då de mindre projekten ofta är mer sårbara för oväntade kostnader. 

 

Välkommen att kontakta oss på BFAB!


Välkommen att ta del av vårt kursutbud inom byggprojektledning och projekteringsledning – både online och i fysiska klassrum!

Har du frågor eller behöver mer information om vårt kursutbud? Tveka inte att kontakta oss på BFAB, vi hjälper dig vidare!

Hitta utbildning inom Byggprojekt och projekteringsledning, sök eller filtrera

Ämne

11 utbildningar hittade

Till toppen