Logo

Kurser i fastighetsjuridik

Ansvarar du över fastigheter och skulle behöva veta mer om fastighetsjuridik? Våra kurser ger dig all kunskap och nödvändiga verktyg för att lyckas! Genom BFABs kurser och utbildningar i fastighetsjuridik och hyresjuridik förbättrar du din kompetens och dina chanser att lyckas i branschen avsevärt. Färdigheter som du befäster med grupparbeten som bygger på verkliga case och fördjupade kunskaper om hyreslagen gör dig till en nyckelperson i din organisation.

Många av våra kurser i fastighetsjuridik och hyresjuridik ges såväl i klassrum som online i det digitala klassrummet. Det öppnar upp möjligheterna för dig som saknar möjlighet att ta dig till en annan ort. Läs mer om våra olika upplägg.

Breda utbildningar inom fastighetsjuridik och hyresjuridik


Att jobba i fastighetsbranschen är i flera avseenden ett sätt att delta i samhällsbyggandet! Behovet av kompetens i fastighetsjuridik är i dagsläget mycket stort och förväntas förbli så även i framtiden. Gå en kurs och öka din kompetens!

Våra kurser och utbildningar inom fastighetsjuridik


Bland våra kurser hittar du bland annat:

  • Introduktion till fastighetsjuridik – Online-kurs som ger dig grundkunskaperna om juridiska rättigheter och skyldigheter inom fastighetsbranschen. Vi går igenom avtalsrätt och korrekt hantering av tvister. Vi lutar oss mot viktiga kapitel i Jordabalken. Upplägget med e-learning är flexibelt och gör att du kan studera i den takt som passar dig. Du kan även pausa och repetera fritt.
  • Hyresjuridik bostäder – Grundkurs – Den här kursen i fastighets- och hyresjuridik innehåller grunden inom hyresjuridik för bostäder. Utbildningen behandlar viktiga avsnitt i hyreslagen, och ger dig de nödvändiga praktiska kunskaperna för att förstå och kunna hantera hyresrätten för bostäder. Välj att gå utbildningen online eller i klassrum.
  • Hyresjuridik bostäder – Fördjupning – För dig som gått grundkursen i hyresjuridik bostäder erbjuder vi en fördjupande utbildning. Vi övar bland annat på fastighetsjuridiska perspektiv på hyresnämndsförhandlingar enligt lagens utformning för bostäder. Precis som grundkursen kan du välja att studera online i digitalt klassrum, eller i klassrummet.


Har du frågor om våra kurser och utbildningar inom områden som rör juridik och fastigheter? Välkommen att kontakta oss på BFAB – vi hjälper dig vidare! 

Hitta utbildning inom Kurser i fastighetsjuridik , sök eller filtrera

Ämne

8 utbildningar hittade

Till toppen