Logo

Tillträde till elektrisk anläggning

Elearning

Denna onlineutbildning ökar medvetenheten om säkerhetsarbete för dig som har tillträde till elektriska anläggningar, så att du inte utsätter dig själv eller andra för faror i låg- och högspänningsanläggningar.

Innehåll i kurs

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning (film, foto och ljud kombineras) och avslutas med ett kunskapstest på tio frågor.
Utbildningen innefattar följande:

 • Faror vid högspänningsanläggningar
 • Faror vid lågspänningsanläggningar
 • Ansvar och planering
 • Arbetssätt vid låg- och högspänningsanläggningar
 • Tillträde till låg- och högspänningsanläggningar
 • Dokumentation, säkerhetskort
 • Beredskap

Vem är kursen för

Du som har nyckel eller självständigt tillträde till områden med elektriska faror, för att utföra visuella inspektioner eller annat arbete inom låsta elektriska anläggningar.

Till exempel driftpersonal, underhållspersonal eller andra som befinner sig vid anläggningen i sitt arbete. Kursen är även aktuell för personal som temporärt arbetar vid elektriska anläggningar, till exempel med gräsklippning, målning, byggnation eller annat arbete vid låsta låg- och högspänningsanläggningar. Kursen är också ämnad för tekniker och ingenjörer som ska ha tillgång till begränsade områden där elektriska faror kan förekomma.

Så fungerar eLearning

När du beställt din utbildning får du ett mail med inloggningsuppgifter och en länk till lärplattformen. Din tillgänglighetsperiod räknas från det datum du registreras på utbildningen.

Du läser utbildningen i din egen takt och kan pausa och återgå där du var vid ett annat tillfälle. Du kan också gå igenom utbildningen igen om du önskar repetera kunskapen så länge din tillgänglighetsperiod är pågående.

online_Lärplattform

 

 

Varje licens är berättigad att användas av en deltagare. Vi köp av eLearning-utbildning och godkännande av våra allmänna villkor bekräftar du att licensen endast används av berättigad deltagare.

Samarbete med Trainor

Denna utbildningen erbjuds i samarbete med Trainor. 

Trainor är ett internationellt kompetensföretag med spetskompetens inom elsäkerhet. De tillhandahåller utbildningstjänster, teknisk rådgivning och uthyrning av personal till offshore, maritim och landbaserad industri över hela världen.

Trainor är ansvarig utgivare av utbildningens innehåll.

Elearning 500 kr exkl. moms
 • Längd 45 min
 • Tillgänglig 60 dagar
 • Språk Svenska
 • Antal

Pris & Villkor

Moms tillkommer på angivna priser.

Allmänna villkor >

Systemkrav

Utbildning online kräver en stabil internetuppkoppling, vi rekommenderar en uppkopplingshastighet på minst 1,5 Mbps.

Webbläsaren Google Chrome är ett bra system för att säkra en stabil körning av onlineutbildning, den kan laddas ner här.  

Kontakta mig gärna om du har frågor

Till toppen