Logo
Vad vill du bli?
Kompetent, kompetentare
eller kompetentast?

Kurser inom Projektledning

Står du inför nya utmaningar i karriären och söker kunskaper i hur man leder projekt? Då har du kommit rätt! Projektledarens roll är avgörande för att nå uppdragets satta mål och här finner du de verktyg som behövs för att lyckas. I dagens läge ställs allt högre krav på ingenjörer och tekniker, vilket gör att en kurs i projektledning kan vara ett bra komplement till de tekniska kvalifikationerna. På våra projektledningskurser lär du dig alla moment som är viktiga för att lyckas med ett projekt, allt från att hantera projektets ekonomi, samverkan mellan kund och beställare, hur man bäst leder människor, till hur man får ett projekt att framskrida på ett så effektivt sätt som möjligt.

Nyhet! Rabatt när du bokar fler kurser inom projektledning

Så här funkar rabatten
När du går en kurs på STF brukar det hända saker, det vet vi av erfarenhet. Inte bara för att du lärt dig något nytt, utan också för att dina nya kunskaper och dina samtal med kurskollegor öppnar upp för nya funderingar. Du kanske till exempel upptäcker att du skulle behöva gå ytterligare kurser (flera av påbyggnadskurserna hänger ju ihop på ett naturligt sätt). Vi vill självklart premiera dig som vill bredda din kompetens och inspirera dig till att lära dig mer. Därför ger vi dig en stigande rabatt ju fler kurser du köper.

Sätt ihop en plan för din kompetensutveckling inom projektledning
Vi fokuserar på vilka möjligheter och utmaningar en projektledare står inför och lär dig tekniker för att lyckas med alla delar inom projektledning. Genom effektiv projektplanering och kommunikation uppnår man uppsatta mål och vi ser till att du får de rätta kunskaperna med dig efter att du gått en kurs hos oss. Kurserna bidrar till att du känner dig tryggare i din roll som projektledare, vilket underlättar enormt när man leder andra människor. Vill du gå flera kurser sätter du enkelt ihop din egen kursplan för att uppnå den kompetensutveckling du behöver för att leda projekt. Nedanför kan du se förslag på kurser som kan hjälpa dig på traven.

Gå en kurs i projektledning och lyckas med dina uppdrag
Att leda projekt handlar om att leda människor och leverera resultat med givna resurser och inom fastställd tid. På kurserna kommer du att lära dig att hantera resursplanering, effektiv kommunikation och få kunskap om att ta affärsmässiga beslut. Att arbeta med projektledning innebär att koordinera rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt för att projektet ska nå sitt mål.

6 utbildningar hittade

Sätt ihop en plan för din kompetensutveckling inom projektledning

Vill du gå flera kurser sätter du enkelt ihop din egen kursplan anpassad efter dina behov. Det här är tre förslag som kan ge dig lite hjälp på traven.

Förslag 1 : Bli bättre på att leda en projektgrupp

Totalt 7 dagar

Du är ny som projektledare eller delprojektledare i teknikorienterade projekt. Den här kursplanen passar även dig som helt enkelt vill fräscha upp dina kunskaper.

Förslag 2: Jobba mer med visuell metod

Totalt 8 dagar

Du vill ha hjälp med att få projektet att nå sitt mål och att kommunicera bättre med projektets intressenter.

Förslag 3: Lägg mer tid på att leda gruppen

Totalt 3 dagar

Den här kursplanen passar dig som vill fokusera på att verkligen leda gruppen och lägga mindre tid på administration. Här lär du dig också mer om hur de digitala verktygen påverkar din yrkesroll.

Så här funkar rabatten när du bokar kurser inom projektledning

Du får köpa valfri påbyggnadskurs till 10 % rabatt. Går du ytterligare en påbyggnadskurs får du 20 % rabatt på den. Väljer du att gå en tredje påbyggnadskurs får du den till 30 % rabatt. Du behöver självklart inte köpa alla kurserna på en gång, utan bokar dem i den takt som passar dig. Rabatten är personlig.

Ord pris

KURS 1

10 %

KURS 2

20 %

KURS 3

30 %

KURS 4

Vill du veta mer?
Hör av dig till Anna Granholm Thorén 
på 08-586 386 24 eller 
anna.granholm-thoren@stf.se

Till toppen