Logo

Digital transformation i fastighetsbranschen

Seminarium

Hur ser fastighetsbranschens digitala utmaningar ut? Hur går man från tanke till handling genom en konkret digital transformationsplan? Hur botar man företagets digitala ångest?

Ett av de hetaste och mest omdiskuterade ämnena just nu inom fastighetsbranschen är digitalisering eller digital transformation, men vad innebär det och hur kan man leda det hela? Var ska vi börja? Vilka resurser behövs? Vad ska vi fokusera på?

Under en heldag reder vi ut begreppen och innebörden av digital transformation samt visar konkret hur man kan driva transformation för att lyckas i fastighetsbranschen. Det handlar inte bara om teknik, utan om människor, förändring och ledarskap.

Dagens föreläsare är Marie Andervin och Lars Alm från DigJourney, som tillsammans har bred och mångårig erfarenhet från företag som ska genomgå sin digitaliseringsresa. DigJourney har utvecklat arbetsmetodiken Den Digitala Mognadsmatrisen som syftar till att hjälpa ledning att ta kommandot i sin transformation som beskrivs steg för steg i boken Att leda digital transformation.

Under dagen är det just fastighetsbranschen som står i centrum. Hur digitalt mogen är branschen och er verksamhet, och hur kan du påverka organisationens transformation. Vi kommer att fokusera på vilka digitala trender vi står inför, hur de kommer att påverka fastighetsbranschen, och hur vi drar störst nytta av dem.

Seminariet genomförs mellan klockan 09.00-16.30. Kaffe erbjuds från klockan 08.30.

Kursens mål

Målet är att är att du efter dagen ska ha landat i insikter i hur du kan bidra i och aktivt leda verksamhetens digitala transformation.

Kontakta mig gärna om du har frågor

Föreläsare

Lars Alm
Lars Alm DigJourney

Senior rådgivare och föreläsare inom Digital Transformation. Lars har en gedigen erfarenhet som VD, styrelseledamot, entreprenör och marknadsförare. Har bland annat varit VD på digitalbyrån Apegroup, Business Director på DDB, grundat mobil utvecklingsbolaget Netgame Factory och är idag styrelseledamot i Björn Axén. Lars arbetar idag med att hjälpa företag att ta ledarskap över sin digitala transformation.

Marie Andervin
Marie Andervin DigJourney

Medgrundare av DigJourney, föreläsare, senior rådgivare och utbildare inom digital transformation. Har tillsammans med Joakim Jansson utvecklat arbetsmetodiken, Digital Maturity Matrix , skrivit boken, Att leda digital transformation/Leading Digital Transformation, är initiativtagare till The DJ Way – Transformationsprocessen. Arbetar med att designa och facilitera DigJourneys utbildningsprogram samt globala verksamheters digitala resor.

Seminarium 6 900 kr exkl. moms
 • göteborg
 • Start 6 mar 2019, 09:00
 • Slut 6 mar 2019, 16:30
 • Boka
 • malmö
 • Start 12 mar 2019, 09:00
 • Slut 12 mar 2019, 16:30
 • Boka
 • stockholm
 • Start 14 mar 2019, 09:00
 • Slut 14 mar 2019, 16:30
 • Boka

Pris & Villkor

Pris: 6 900 kronor (exkl. moms). I priset ingår boken "Att leda digital transformation", kaffe och lunch.

Allmänna villkor >

Vem är kursen för

Seminariet vänder sig till dig som arbetar eller vill arbeta som ledare med digital transformation inom fastighetsbranschen; exempelvis VD, Fastighetschef, Förvaltningschef, Projektledare eller någon form av övergripande ansvarig. Alla som vill inspireras och få kunskap om digitalisering, dess begrepp, innebörd och hur man kan ta plats som förändringsledare i den digitala resan.

Förkunskaper

Vi rekommenderar att du har en mycket god inblick i verksamhetens affärsmässiga utmaningar för att få ut som mest av dagen.

Övrig information

Förberedelser

Inför seminariedagen kommer du att bli ombedd att göra ett anonymt digitalt mognadstest där du värderar din organisations digitala mognad samt att skicka in dina viktigaste affärsutmaningar. Allt för att anpassa dagen efter dina behov.

Datum

göteborg, 6 mar 2019

malmö, 12 mar 2019

stockholm, 14 mar 2019

Pris

6 900 kr exkl. moms

Till toppen