Logo

Kurser inom fastighetsekonomi

Dags att slipa kunskaperna i fastighetsekonomi? Vid arbete med fastigheter och byggfrågor är ekonomin en viktig del i den dagliga verksamheten. Med rätt kunskap kan du fatta bättre ekonomiska beslut för företaget. Utbildningarna ger dig en bred kunskap och förståelse för fastighetsekonomi med utgångspunkt i den kompetens som efterfrågas idag. Du blir en viktig nyckelspelare i företaget med värdefulla kvalifikationer och kurserna inom fastighetsekonomi blir därmed en väl värd investering. Oavsett om du är arkitekt eller projektledare, fastighetsägare eller förvaltare eller vill arbeta med Fastighetsutveckling så har vi kurser anpassade för dig.

Branschanpassade kurser i fastighetsekonomi

Ta kommandot över fastighetsekonomin och få insikt i hur du sätter upp en betalningsanalys, räknar ut hyrestillägg och utför kalkyler för marknadsvärde och lönsamhet. Genom att ta del av våra fastighetsekonomikurser, så får du de viktigaste kunskaperna för att säkerställa att de kommande ekonomiska satsningarna är grundade på rätt siffror och prognoser. Du ser relevanta samband och blir en skarp förhandlare.

 

Våra kurser i fastighetsekonomi riktar sig till olika typer av yrkesroller

Beroende på yrkesroll kan kunskapsbehovet skifta. Oavsett om du är ny i fastighetsbranschen, är projektledare eller arkitekt, fastighetsägare eller förvaltare eller kanske arbetar med Fastighetsutveckling så finner du kurser anpassade efter just din yrkesroll hos oss. Vi har här samlat våra fastighetsekonomikurser så du enkelt kan hitta rätt kurs inom ditt område.

 

Våra erfarna föreläsare guidar dig genom fastighetsekonomins utmaningar och möjligheter

När du går en utbildning i fastighetsekonomi hos BFAB får du veta hur du förbättrar din fastighets lönsamhet.

Du får lära dig att göra investeringsbedömningar, fastighetsvärderingar och analyser för ny- och ombyggnad. Med större inblick i olika investeringskalkyler och ökade kunskaper att analysera fastighetsvärderingar blir du specialist på att undvika vanliga fallgropar och en säker ekonomisk förhandlare.

4 utbildningar hittade

Till toppen