Logo

Artikelarkiv

Så här utbildar vi online

När en kurs eller utbildning sker online kan den innefatta en rad olika typer av digitala läraktiviteter. Men vad är egentligen skillnaden mellan digitalt klassrum, inspelad föreläsning och webinar? Här reder vi ut några av de begrepp och digitala läraktiviteter som vi på BFAB använder oss av.

Läs mer

Förändringskraft och lärande från hemmakontoret

Vi har spenderat de senaste åren med det spännande uppdraget att driva STF och BFABs digitaliseringsresa framåt. En process som krävt mod, förmåga att testa och lära. En miljö som krävt en tillåtande attityd gällande kalkylerade risker och att göra fel, lära sig, göra om och göra rätt.

Läs mer

Frida Palmgren ny vd för STF

Frida Palmgren är ny vd för STF Ingenjörsutbildning och ansvarar därmed för all utbildningsverksamhet inom Fasticonkoncernen då hon sedan tidigare även är vd för dotterbolaget BFAB.

Läs mer

Vi ställer inte in - vi ställer om

Med anledning av Covid-19 kan vi på STF Ingenjörsutbildning & BFAB inte genomföra alla våra kurser och utbildningar på samma sätt som förut. 

Läs mer

Vi behöver höja kunskapsnivån kring Aff

I en förvaltningsvardag som haft stor kompetensväxling kan Aff vara ledstången till att säkerställa kvalitet, effektivitet och respekt för olika parters uppdrag. Det anser Jahn Walhbäck, en av grundarna till Aff-kommittén och stark förespråkare för ordning och reda i basleveranserna.

Läs mer

Utbildningen banade väg för chefstjänst

Fredrik Frisell tillträdde sin nya tjänst som förvaltningschef för teknik- och fastighetsförvaltningen i Torsås Kommun för drygt ett halvår sedan. I samband med rekryteringsprocessen framkom att en viktig faktor för hans möjligheter att axla rollen var rätt utbildning.

Läs mer
Till toppen