Logo

Johan lärde sig mycket när han gick Diplomerad fastighetsförvaltare

Johan Svedin

Johan Svedin är fastighetsförvaltare på Catena, där majoriteten av alla förvaltare har gått utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare - kvalificerad fastighetsförvaltning hos BFAB. Vi kollade läget efter att han fått sitt diplom!

Hej Johan! Hur har utbildningen varit?

– Det har varit mycket att ta in då jag gick utbildningen samtidigt som jag började min nya tjänst som fastighetsförvaltare. Tidigare jobbade jag med besiktning och fastighetsskötsel och hade de grundkunskaperna. Efter utbildningen fick jag större förståelse och kunskap om saker jag bara hört talas om. Lärorikt!

Har utbildningen levt upp till dina förväntningar?

– Utbildningen har absolut levt upp till mina förväntningar och hjälpt mig att fördjupa mig även i den juridiska och ekonomiska delen.

Vad har utbildningen gett dig?

– Framförallt en trygghet och en förståelse, nu vet jag också var jag hittar informationen jag behöver. Jag arbetar ofta med stora hyresgästanpassningar och känner mig mer delaktig i projekten.


Vill du också ha en bra plattform och en stabil grund att stå på som fastighetsförvaltare? Läs mer om Diplomerad Fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning.

Tveka inte att höra av dig till Lillemor Runesson, utbildningsansvarig på BFAB om du har några frågor. Du når henne på lillemor.runesson@bfab.se alt. 073–600 92 03.

Till toppen