Logo

Utbildningar i fastighetsekonomi bidrar till utveckling av fastighetsportföljen

Bild från Mikaels första buggtävling i Uppsala, 2021.

Mikael Reijer är både buggfantast och en av BFAB:s duktiga föreläsare i fastighetsekonomi. Utifrån hans egen erfarenhet som vd inom flertal fastighetsbolag, samt chef och ledare inom offentliga och privata sektorn, har Mikael själv sett skillnaden när mognaden och kunskapen i fastighetsekonomi varit hög.

I en fastighetsorganisation som har förståelsen för fastighetsekonomi blir det naturligt att prata värdeskapande arbeten, strategi och finansiella möjligheter och konsekvenser.

– Ökad kunskap inom fastighetsekonomi bidrar till ett större ansvarstagande hos samtliga medarbetare och chefer, ett gemensamt helhetstänk och ett bättre resultat, säger Mikael.

– När medarbetarna får grundläggande kunskaper inom fastighetsekonomi har det en positiv påverkan på resultat, beslutsfattandet och arbetet i fastighetsorganisationen. Då finns det väldigt goda förutsättningar för att medarbetare i fastighetsorganisationen kan bidra till ökad affärsmässighet, långsiktig förvaltning och utveckling av fastighetsportföljen.

Mikael nämner också att med de uppdaterade kunskaperna inom fastighetsekonomi kan ägare, styrelse och ledningen dra stor nytta av det affärsmannaskap som detta öppnar upp för på alla nivåer i sitt strategiska arbete.

Hans privata målsättning är att satsa på ett SM-guld i bugg och han tränar 5 dagar i veckan för att nå sitt mål.


Här hittar du alla BFAB:s kurser och utbildningar inom fastighetsekonomi.

Till toppen