Logo

STF förstärker med Andreas Carlsson

Andreas Carlsson

STF fortsätter att satsa genom att rekrytera Andreas Carlsson som säljare inom området El och Energi.

Andreas kommer närmast från E4u (engineering4u) där han arbetade som utbildningsansvarig. Där arbetade han främst med försäljning av kurser och han har också undervisat inom Elkaft på Yrkeshögskolan. Andreas har en lång och gedigen erfarenhet från teknik, utbildning, försäljning och har även drivit eget bolag i många år. Andreas roll som säljare på STF blir i första hand att hjälpa kunden med att hitta bra lösningar för utbildningar inom elsäkerhet och elteknik.

– Jag känner att den största utmaningen blir att arbeta i grupp istället för att arbeta själv, men jag ser det som en stor fördel. Jag ser även fram emot att ha duktiga kollegor att arbeta med, säger Andreas.

- Andreas har en förmåga att läsa av människor och se deras behov och ser alltid möjligheter istället för problem, säger Jens Albrektsson, VD på STF.

Andreas fortsätter;

– Mitt arbetssätt är att utifrån kundens önskemål och krav se vad STF kan erbjuda. För mig är kunden och dess behov det viktigaste och utifrån gemensamma relationer utveckla hållbara win-win-affärer med kvalitet i fokus. Min främsta uppgift är att hjälpa individer och företag att utvecklas.

Kontakta gärna Andreas när du vill ha hjälp med dina utbildningsbehov.

Andreas nås på:

E-post: andreas.carlsson@stf.se
Telefon: 076-540 07 78 

Till toppen