Kurser

Öppna kurser

STF och BFAB har ett av marknadens största utbud av kurser för dig som arbetar med teknik samt inom bygg och fastighet. Att vara lyhörda och snappa upp nya trender och behov är en förutsättning för att kunna ha ett mycket aktuellt kursutbud. För att du lättare skall kunna hitta den kurs du söker efter har vi delat upp vårt kursutbud i olika utbildningsområden, du hittar de här brevid.

Seminarier

Varje år genomför STF, och dotterbolaget BFAB, ett flertal uppmärksammade och högt uppskattade seminarier inom våra olika utbildningsområden. Genom att samla spetskompetensen inom olika ämnen presenteras ny och aktuell kunskap. Att delta eller föreläsa på ett seminarium är värdefullt ur ett kontaktskapande och erfarenhetsutbyte perspektiv.

Företagsanpassad utbildning

STF och BFAB har lång erfarenhet av att skräddarsy kurser och längre utbildningsflöden för både större och mindre organisationer. Har ni önskemål som inte täcks av vårt ordinarie kursutbud söker vi hitta en paketlösning som passar er. Vi skräddarsyr utifrån befintligt kursutbud eller utvecklar nya kurser efter förfrågan. Vi offererar och genomför de företagsanpassade kurserna även på kort varsel samt hjälper er att planera och genomföra längre kursserier - allt efter behov. Ibland arrangerar vi en endagsutbildning för en handfull deltagare och vid andra tillfällen utbildar vi under en längre tid ett helt företag med flera hundra deltagare. Utbildningens innehåll, upplägg, tid och plats bestämmer ni! Genom att anlita oss får du tillgång till vår gedigna kompetens och vårt unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister.

Hör av er till oss och berätta vilka önskemål ni har så diskuterar vi utbildningslösningar för just ert företag!

Vår pedagogik

Efter att ha gått en kurs på STF eller BFAB ska du kunna känna att du tagit ett steg vidare. Det som tidigare kändes svårt och obegripligt ska ha blivit en del av det som är din kunskap. Du ska känna dig redo att möta nya utmaningar. För att leva upp till detta och leva upp till dina förväntningar inför en kurs har STF ett nätverk bestående av 2500 av Sveriges främsta föreläsare inom sina respektive områden. Våra föreläsare är yrkesverksamma specialister inom sina områden vilket borgar för att våra kurser är aktuella och har nära förankring i verkligheten.