Logo

Flexibelt & tillgängligt med Online

Fördelarna med onlineutbildning är många. Utbildningen kan ske var du vill och när tid finns. Den kan tas i din egen takt, pausas och repeteras. Kostnader för resa och logi minimeras.

Vi är en erfaren kompetenspartner för företagsanpassad onlineutbildning.

Tillsammans med kund har vi anpassat och utvecklat utbildning med företagsspecifikt innehåll för att sedan hantera distribuering och uppföljning i vår lärplattform.

Vi utbildar på flera sätt

Online
Onlineutbildning är ett flexibelt, effektivt och kostnadsbesparande sätt att kompetensutveckla sig. Det lämpar sig väl för många utbildningsområden och ämnen med tydligt faktabaserat innehåll.

Klassrum
När ämnet är lite mer komplext eller kräver coachning kan man behöva ett annat metodval för att ta rätt pedagogiskt angreppssätt. Det kan då vara nödvändigt med en fysisk träff för lärarledd instruktion, övning eller gruppdiskussioner.

Blended learning
Med blended learning varierar vi lärande i klassrum med online. Det kan vara förberedande inlärning med digital läraktiviteter för att sedan ha praktiska övningar i klassrum.

Så läser du online

När du går en onlineutbildning eller blended learning loggar du in i vår lärplattform via din dator, surfplatta eller mobil. Din utbildning kommer sedan vara uppbyggd av en eller flera digitala läraktiviteter:

Webinar 
Schemalagt direktsänt seminarie med föreläsare.

Digitalt klassrum
Schemalagd direktsänd föreläsning med hög interaktion mellan föreläsare och dig som deltagare.

Inspelad föreläsning
Föreläsning inspelad i professionell studiomiljö som ger dig som deltagare möjlighet att titta på föreläsningen när det passar, pausa och titta igen.

Kunskapstest
Test, quiz, prov och tenta är olika metoder vi använder för att testa dina kunskaper. 

eLearning
Interaktiv kurs med multimedia där bilder, grafik, film, animation, text och ljud kombineras.

Login Lärplattform

Redo för att gå din onlineutbildning? Logga in här >

Online & Blended learning

Till toppen