Logo

Utbildningar online

Vi på STF erbjuder utbildningar på distans och här hittar du våra onlineutbildningar som sker i digitalt klassrum eller i vår lärplattform för eLearning.

Våra utbildningar online sker på flera sätt

Digitalt klassrum

I det digitala klassrummet träffar du föreläsaren och de andra deltagarna online på schemalagd tid, via videokonferens. Utbildningsinnehållet blandas med diskussioner, övningar och cases, precis som om du deltagit på plats i ett fysiskt klassrum. Det du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller mobil med kamera, mikrofon och en stabil internetuppkoppling.

Vill du veta mer om hur en utbildning går till i Digitalt klassrum? 
Titta gärna på vår film här.

Hybrida klassrum

Hybrida klassrum innebär att du själv kan välja om du vill delta i fysiskt eller i digitalt klassrum.

eLearning

eLearning är en interaktiv utbildning där bilder, grafik, film, animation, text och ljud kombineras. När du går en online-kurs som hålls genom eLearning hos oss, loggar du in i vår lärplattform via din dator, surfplatta eller mobil. Din utbildning kommer att vara uppbyggd av en eller flera digitala läraktiviteter. Utbildningen kan ske var du vill och när tid finns, den kan tas i din egen takt, pausas och repeteras.

  • Tillträde till elektrisk anläggning – en kurs om eltekniska faror, ansvar och planering av säkerhetsarbetet kring hög- och lågspänningsanläggningar - är en av våra onlinekurser som arrangeras via eLearning.
  • Ljusbågsfaror – lär dig förebygga och begränsa ljusbågens händelseenergi.

Blended learning

Med blended learning varierar vi utbildning i klassrum med onlinebaserad undervisning. Det kan rent konkret innebära förberedande inlärning med digitala läraktiviteter som sedan följs upp av praktiska övningar i klassrum. När du går en online-kurs som hålls genom blended learning loggar du in i vår lärplattform via din dator, surfplatta eller mobil.

Vill du veta mer om våra utbildningar online inom el, elteknik, säkerhet och projektledning? Här hittar du vanliga frågor och svar!  Vill du ha mer information om vårt kursutbud på STF? Tveka inte att ta kontakt med oss, vi hjälper dig gärna!

Login Lärplattform

Redo att gå din eLearning? Logga in här >

Till toppen