Logo

Utbildningar inom fastighetsskötsel och drift

Här finner du vårt utbud av utbildningar inom fastighetsdrift och fastighetsskötsel. Flera av våra kurser hålls både i fysiska klassrum och online.

Att ha kunskap om fastighetens drift och skötselbehov är viktigt, inte bara för ekonomins skull utan också för att de som vistas där ska må bra och kunna nyttja fastigheterna på ett tryggt och säkert sätt. Med koll på driften och underhållet får du också kontroll på hur dina fastigheter mår och undviker onödiga kostsamma skador.

14 utbildningar hittade

Grundkurs

Våra kurser och utbildningar inom fastighetsskötsel


Här finner du bland annat:

  • Ekonomi för fastighetspersonal – Den här onlineutbildningen hålls via eLearning, dvs med tillgång till vår digitala läroplattform och du tar del av utbildningen i den takt som passar dig. Kursen ger dig goda kunskaper om hur ekonomin fungerar i fastighetsbranschen, gällande allt från bolagsformer och kalkylering till bokslut och bokföring.
  • Elteknik för fastighet – Den här utbildningen innefattar kunskap om det viktiga säkerhetsarbetet som ska utföras vid elarbete i fastigheter, och omfattar grundläggande kunskap i elteknik och ellära. Kursen hålls via eLearning, vilket innebär att du tar del av utbildningen online och i den takt som passar dig.
  • Fastighetstekniker – Utbildningsprogram – Den här kursen riktar sig till fastighetstekniker som vill vidareutbilda sig online. Kursen innehåller verktyg för utökad kompetens inom fastighetsskötsel och yrkets exempelvis tekniska, juridiska och ekonomiska aspekter. Kursen hålls via eLearning.


Kontakta oss på BFAB för mer information!
Välkommen att ta kontakt med oss på BFAB för ytterligare information om våra utbildningar inom fastighetsskötsel!​

Till toppen