Logo

Therese ser fram emot att bli diplomerad fastighetsförvaltare

Therese Nordigårds Catena AB

Therese Nordigårds

Therese Nordigårds, förvaltningsassistent på logistikfastighetsbolaget Catena AB, ser fram emot att ta nästa i karriären genom utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning. Med höga förväntningar och en önskan att få en ännu större förståelse för sitt arbete ser hon fram emot att få ett kvitto på sina kunskaper genom diplomeringen. Läs vidare för att ta del av hennes erfarenheter hittills och förväntningar på utbildningen framöver.

Varför går du den här utbildningen?

– Jag arbetar som förvaltningsassistent just nu men kommer få en ny roll framöver. Det var min arbetsgivare som föreslog att jag skulle gå utbildningen, vilket jag är jätteglad för. Just nu går vi det andra utbildningsblocket och diplomeringen sker efter block 5 i juni.

Varför valde Catena just BFAB som utbildningsleverantör?

– Catena har sedan tidigare ofta valt BFAB när det gäller att utbilda bland annat förvaltare och projektledare. Jag har själv tidigare gått Lokalhyresjuridik – Grundkurs och Lokalhyresjuridik – Fördjupning, så vi är återkommande nöjda kunder sedan tidigare.

Hur tror du att utbildningen kommer att påverka ditt arbete som fastighetsförvaltare framöver?

– Sedan tidigare är jag bekant med det mesta, men nu får jag lite mer “aha-upplevelser”. Jag märker att jag börjar få en ännu större förståelse för det jag arbetar med, varför man gör vissa saker samtidigt som jag får en ännu bättre grund. Vissa block kommer såklart vara enklare och andra svårare men jag känner att utbildningen ger mig en ännu bättre helhet av hela yrket. Jag har höga förväntningar som redan har infriats och är jättenöjd än så länge!

Vad ser du fram emot mest?

– Första blocket där vi läste om aff och självledarskap och kommunikation var jättekul. Nu läser vi det andra blocket om fastighetsekonomi och nästa gång kommer vi läsa hyresjuridik. Allra mest ser jag fram emot att göra tentan och genom diplomeringen få ett kvitto på mina kunskaper. Jag ser också fram emot att hålla kontakten med de andra deltagarna på utbildningen. Alla är verkligen supertrevliga!


Diplomerad fastighetsförvaltare – kvalificerad fastighetsförvaltning är BFAB:s flaggskepp som har vidareutvecklats under flera decennier. Det är en heltäckande utbildning i fastighetsförvaltning för dig som vill utvecklas och ta ytterligare ett steg i karriären.

Hela BFAB:s breda kursutbud hittar du här.

Vid frågor är du även välkommen att kontakta utbildningsansvarig Lillemor Runesson på 073-600 92 03 eller lillemor.runesson@bfab.se.

Till toppen