Logo

Kurser inom byggnadsteknik och miljö

Här har vi samlat våra utbildningar som berör byggnadsteknik inom fukt, geoteknik och tillgänglighet samt miljöinventering. Ett oförutsett geotekniskt problem kan ge enorma konsekvenser i ett projekt. Genom att kombinera kunskap inom lagstiftning och teknik minimerar du risken för dessa konsekvenser, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Vi har utbildningar inom byggnadsteknik både online och i fysiska klassrum.

6 utbildningar hittade

Byggnadsteknik – ett område med framtiden för sig


Byggnadsteknik är ett oerhört brett område med fokus på både konstruktion, design, produktion och underhåll av byggnader och bebyggda miljöer, samt annan infrastruktur. Ämnet rör områden som tekniskt underhåll, projekteringslösningar för bebyggelse, miljö- och klimataspekter och långsiktig hållbarhet. 

Bland våra kurser hittar du exempelvis:

  • Entreprenadbesiktning – 2 kursdagar
    En fortbildningskurs i regelverket för entreprenadbesiktningar. Kursen innehåller både praktiska tips och är certifieringsförberedande.

  • Miljöinventering av byggnader – 2 kursdagar
    Kurs med fokus på genomförandet av en korrekt byggnadsteknisk miljöinventering, i enlighet med EU:s ramdirektiv.

  • Fuktkunskap vid projektering – 2 kursdagar
    En kurs i byggnadsteknisk fuktkunskap, som ger dig rätt kompetens vid projektering för att undvika risker i konstruktionen.

Välkommen att kontakta oss på BFAB!


Vill du veta mer om vårt utbud av kurser och utbildningar inom byggnadsteknik? Tveka inte att kontakta oss på BFAB, vi hjälper dig gärna!

Till toppen