Logo

Kurser i fastighetsjuridik

Ansvarar du över fastigheter och skulle behöva veta mer om fastighetsjuridik? Våra kurser ger dig all kunskap och nödvändiga verktyg för att lyckas! När du går kurser i fastighetsjuridik på BFAB så ökar dina chanser att lyckas i branschen avsevärt. Dina nya färdigheter gör dig till en nyckelperson i din organisation.

Att jobba i fastighetsbranschen är i flera avseenden ett sätt att delta i samhällsbyggandet. Behovet av kompetens i fastighetsjuridik är i dagsläget mycket stort och förväntas förbli så även i framtiden. 

Kompetensutveckling för dig som arbetar med hyresförhandling eller är fastighetsägare

BFAB, som är en del av STF, erbjuder dig ett brett utbud av kompetenshöjande kurser som rör fastighetsjuridik. Att gå en kurs i exempelvis hyresförhandling är en väl värd investering – här får du de redskap du behöver för att bli en framgångsrik hyresförhandlare där både du och kunden blir nöjda med resultatet. Genom att ta del av effektiva mötesmetoder, så underlättar du dina arbetsdagar samtidigt som du uppnår dina mål inom hyresförvaltning.

 

Uppdatera dig inom hyreslagen

Hyreslagen är grunden för alla verksamheter inom fastighetsbolag. Rätt kunskap är nödvändig i kontakten med hyresgästerna och våra kurser lär dig det viktigaste för att förstå hyreslagen för fastigheter. Du blir väl förberedd för allehanda situationer som kan uppstå i samband med uthyrning av bostäder och får stenkoll på vad som gäller. Oavsett om du har stor erfarenhet inom branschen eller om du är nybörjare, så har vi kurser anpassade för dig – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av våra kurser samt uppnå dina mål i karriären.

 

Kurser i fastighetsjuridik inriktad mot alla typer av lokaler och bostäder

Det är viktigt för dig som arbetar med hyresgäster att du har kunskap inom fastighetsjuridik. Med vår vägledning blir du en orädd konfliktlösare som förhandlar säkert med både hyresgäster och hyresvärdar.

Vi har flera utbildningar inom fastighetsjuridik som du finner här nedan. Är du tveksam på vilken kurs som är bäst lämpad för dig, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en kurs anpassad efter just dina behov.

10 utbildningar hittade

Grundkurs

Till toppen