Logo

Örjan har koll – och tycker att fixa strul är kul

Örjan Andersson

Hos STF är det många hängivna medarbetare som dagligen har kund- och deltagarkontakter, men även roddar ”bakom kulisserna”. En av dem är Örjan Andersson, vår uppskattade utbildningskoordinator. Ta en minuts paus och läs vidare för att lära känna honom lite mer!

Vad är din roll på STF?

– I rollen som utbildningskoordinator har jag hand om allt administrativt efter att kursstarterna är bestämda. Jag ser bland annat till att det finns digitalt eller fysiskt kursmaterial, mat och lokaler om vi kör på plats samt teknisk lösning för digitala och hybrida genomföranden, samtidigt som jag har en löpande dialog med både föreläsare och deltagare.

Vad har du arbetat med tidigare?

– Jag är i grunden utbildad elektriker, men tog examen samtidigt som proppen gick ur byggbranschen och har därför inte arbetat aktivt som det. Men med utbildningen i ryggen har jag en god förståelse för de kurser och utbud som STF erbjuder. Innan jag började arbeta på STF hade jag haft flera varierande administrativa tjänster där jag varit spindeln i nätet, mestadels inom fastighetsbranschen.

Vad är dina drivkrafter i ditt arbete?

– Det är framför allt den sociala delen. Sedan har jag en grej för att tycka det är spännande när det uppstår något oväntat eller ”strular” lite – jakten på att lösa saker är kul!

Kan du berätta något om dig som man kanske inte vet om dig?

– Jag skriver en del på min fritid och har en dröm om att någon gång ge ut en bok.

Till toppen