Logo

Vidareutbildning – Fabege

kundbild_bfab_fabege_700x300.jpg

Kompetensutveckling och lärande står allt högre upp på agendan, så även hos oss! Vi är glada att meddela att Fabege har tecknat kompetensavtal med BFAB (Bygg- och Fastighetssektorns fortbildningsinstitut AB). Kompetensavtalet är ett led i att underlätta för er att hitta rätt och relevant vidareutbildning.

Vilka är BFAB?

BFAB är ett auktoriserat utbildningsföretag med fokus på vidareutbildning för yrkesverksamma inom bygg och fastighet. BFAB är också ackrediterat testcenter för validering enligt FAVAL. Här nedan har vi tillsammans plockat fram rekommenderade kurser på en egen sida hos BFAB. Anställda på Fabege och Birger Bostad har genom kompetensavtalet 10 procent rabatt vid bokning av kursplats. Gäller även hela BFAB:s kursutbud.

Därtill har vi planerat in Fabege-specifika tillfällen för dig som är nyfiken på att ta de första stegen för certifiering enligt FAVAL.

Kan vem som helst boka utbildning?

Ja, men med godkännande från närmaste chef. Är ni överens om kompetensutvecklingsinsats och utbildning är det bara att boka.

När det gäller företagsinterna kurser och utbildningar kan chefer och HR vara beställare. Kontaktuppgifter till kontaktperson på BFAB finner du längst ned på denna sida.

 


 

Öppet kursutbud

Kartlägg kunskaperna genom FAVAL och ta de första stegen mot att certifieras!

Tillsammans med BFAB vill vi på Fabege erbjuda möjligheten att certifieras som Fastighetstekniker eller Fastighetsingenjör genom valideringssystemet FAVAL. Validering och certifiering enligt FAVAL kvalitetssäkrar branschen och ett certifikat är något som stärker både dig som individ, oss som företag – och hela branschen.

En validering inleds genom att kartlägga vad man kan för att sedan komplettera med den utbildning som behövs. När man klarat teorin kan man i ett nästa steg boka sig för att göra praktiska prov – och därefter certifiera sig!

Här sätter vi upp tillfällen specifika för oss på Fabege för att kunna ta de första stegen för certifiering.​

Kontaktperson för FAVAL

För frågor kring validering och certifiering enligt FAVAL, kontakta projekt- och testledare Göran Näslund.

Göran nås på goran.naslund@bfab.se och 070-606 61 61.

Validering FAVAL

Kontaktperson på BFAB

För att ställa frågor, bolla utbildningsbehov eller efterfråga företagsintern offert är utbildningsansvarig Lillemor Runesson kundansvarig och kontaktperson hos BFAB.

Lillemor nås på lillemor.runesson@bfab.se och 073-600 92 03.

Lillemor  Runesson

Kontaktperson Fabege

Vi kommer ha löpande avstämningar med BFAB och erhålla statistik och utvärderingsresultat från de kurser vi bokar. Har du frågor eller funderingar kring kompetensavtalet eller vår ansats? Kontakta Joakim Hänel på HR.

Joakim nås på joakim.hanel@fabege.se och 070-475 96 54.

Till toppen