Logo

Kurser inom Bygg

Vill du vidare? Kanske har du arbetat länge inom byggsektorn eller så är du relativt obekant med vad begrepp som Entreprenadjuridik, Entreprenadbesiktning och Byggprojektering innefattar? 

Vi på BFAB erbjuder högkvalitativa och utvecklande vidareutbildningar inom bygg och anläggning – både för dig som är ny i branschen såväl för dig som är erfaren byggprojektledare. 

Här hittar du kurser inom Entreprenadbesiktning, Entreprenadjuridik, AMA, Geoteknik och Installationer. Vi har dessutom en längre projektledarutbildning speciellt anpassad för byggprojektledare.

Utvecklande och intressanta kurser för dig i byggsektorn

  • Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande - 5 kursdagar
    Fördjupa dina kunskaper inom entreprenadjuridik! Det här är en heltäckande utbildning för dig inom bygg- och fastighetsbranschen. Kursen bygger på AB 04 och berör samtliga steg i byggprocessen, inklusive både teori och övningsuppgifter.
  • Fuktkunskap vid projektering - 2 kursdagar
    På vår kurs Fuktkunskap vid projektering får du med dig en bred kunskap om vilka riskkonstruktioner som finns vad gäller fuktmekanik, och hur du effektivt arbetar med fuktsäkerhetsprojektering. Kursen omfattar både teori och övningsuppgifter och ger dig värdefulla kunskaper i hur fuktskador elimineras i en byggnadsprojektering - redan vid ritbordet.
  • Diplomerad Byggprojektledare - 10 kursdagar
    En kvalificerad utbildning för dig som byggprojektledare! Kursen byggs upp av ledande yrkesverksamma föreläsare inom sina respektive områden, och skapar en unik utbildning för framtidens byggprojektledare. Utbildningen ger dig metoder och verktyg för att driva dina projekt effektivt, och passar dig som arbetar i små såväl som stora byggprojekt. Du lär dig att samordna och förvalta dina resurser för att uppnå tidsplaner, kvalitetsmål och ekonomiska mål.

Kontakta oss på BFAB

Välkommen att söka mer information och läsa vidare om vårt breda kursutbud här nedan! 

Har du frågor eller funderingar om våra kurser och utbildningar för dig inom byggsektorn? Tveka inte att kontakta oss på BFAB, vi hjälper dig vidare! 

Hitta utbildning inom Kurser inom Bygg, sök eller filtrera

Typ

Stad

Ämne

26 utbildningar hittade

Till toppen