Logo

Kurser - Fastighet

Arbetar du med fastigheter? Vill du vidareutbilda dig inom t.ex. fastighetsförvaltning och fastighetsekonomi?

Vi på BFAB erbjuder kurser inom många områden som rör fastigheter och förvaltning, hyresjuridik m.m. Vi har ett brett utbud av både längre och kortare kurser, allt från kurser i upphandling av tjänsteentreprenader till kurser och utbildningar inom vvs och elteknik rörande fastighetsskötsel. Genom vår utbildning inom fastighetsförvaltning blir du även diplomerad förvaltare.

I vårt utbud av kurser rörande fastigheter hittar du bland annat: 

  • Diplomerad fastighetsförvaltare – En heltäckande utbildning i fastighetsförvaltning, perfekt för dig som vill utvecklas och kliva vidare i karriären. Kursen ger en fördjupning i både fastighetsjuridik och fastighetsekonomi. Vår kurs passar både dig som redan har kunskaper inom fastighetsförvaltning och för dig som är ny inom området.

  • Fastighetsekonomi – grundkurs – I vår grundkurs inom fastighetsekonomi får du genom övningar lära dig den fastighetsekonomiska terminologin och genom den kunna förstå och analysera ett fastighetsföretags årsredovisning. Kursen ger dig de kunskaper i fastighetsekonomi som krävs för att på egen hand se de ekonomiska sambanden i ett fastighetsbolag.

  • Elteknik för fastighet – I vår utbildning inom elteknik för fastigheter lär du dig vilka säkerhetsåtgärder som ska vidtas vid elarbete i fastigheter. Kursen ger dig en bra grundläggande kunskap i ellära och elteknik. Du får kunskap om hur olika elkretsar fungerar, beräkningar och samband i spänning, ström och resistans.

Välkommen att läsa mer om vårt breda kursutbud inom fastighet här nedan! Har du frågor om våra kurser och utbildningar inom området fastighet? Tveka inte att kontakta oss på BFAB, vi hjälper dig gärna!

Hitta utbildning inom Kurser - Fastighet, sök eller filtrera

Typ

Stad

Ämne

35 utbildningar hittade

Till toppen