Logo

Ledningsdimensionering

Arbetar du som elektriker, elkonstruktör, elprojektör eller kanske besiktningsman av elinstallationer? Vi på STF erbjuder moderna och företagsanpassade kurser och utbildningar inom ledningsdimensionering, enligt gällande elinstallationsregler. Våra kurser ger dig kompetens i både dimensionering av kablar och skydd, samt olika sätt att påverka ledningslängder.

2 utbildningar hittade

Kurser i ledningsdimensionering

I vårt kursutbud i ledningsdimensionering samt regelverk kring dimensioneringen, finns just nu:

  • Ledningsdimensionering enligt HB 421 – 2 kursdagar
    Kurs som vänder sig till exempelvis elektriker, elkonstruktörer eller besiktningsmän. Kursens innehåll ger kompetens i att med hjälp av SEK HB 421, kunna dimensionera skydd och kablar enligt elinstallationsreglerna, med avseende på skydd mot överlast, belastningsförmåga, kortslutning, m.m.

  • Ledningsdimensionering med hänsyn till skydd – 1 kursdag
    Kursen vänder sig till exempelvis elprojektörer, elkonstruktörer, eller besiktningsmän, och syftar till att ge kunskap i olika sätt att påverka ledningslängder och ledningsdimensionering, samt skydd av ledningar, m.m.

Kom i kontakt med oss på STF!
Vill du veta mer om våra kurser och utbildningar inom ledningsdimensionering, eller om någon av våra andra utbildningar i el och energi? Du är alltid välkommen att kontakta oss på STF!

Till toppen