Logo

Kompetensavtal med BFAB

kompetensavtal_exempelsida_700x300.jpg

Kompetensutveckling och lärande står allt högre upp på agendan. Hos oss finns möjligheten att teckna ett kompetensavtal för att underlätta för er att hitta rätt och relevant vidareutbildning.

Vilka är BFAB?

BFAB är ett auktoriserat utbildningsföretag med fokus på vidareutbildning för yrkesverksamma inom bygg och fastighet. BFAB är också ackrediterat testcenter för validering enligt FAVAL.

När du tecknar ett kompetensavtal med oss plockar vi ihop ett paket med rekommenderade kurser i samråd mer er. Dessa kommer ni kunna bläddra mellan på en alldeles egen sida via oss. Genom kompetensavtalet har ni också möjlighet att få en rabattsats på bokning av kursplats, som gäller hela BFAB:s kursutbud.

Utöver detta kan vi planera in företagsspecifika kurstillfällen för dig som är nyfiken på att ta de första stegen för certifiering enligt FAVAL.

Nedan följer information ni skulle hitta på er företagssida.

Kan vem som helst boka utbildning?

Ja, men med godkännande från närmaste chef. Är ni överens om kompetensutvecklingsinsats och utbildning är det bara att boka.

När det gäller företagsinterna kurser och utbildningar kan chefer och HR vara beställare. Kontaktuppgifter till kontaktperson på BFAB finner du längst ned på denna sida.


Exempel på utvalda kurser

Validering FAVAL

Kartlägg kunskaperna genom FAVAL och ta de första stegen mot att certifieras!

Tillsammans med BFAB vill vi på Fabege erbjuda möjligheten att certifieras som Fastighetstekniker eller Fastighetsingenjör genom valideringssystemet FAVAL. Validering och certifiering enligt FAVAL kvalitetssäkrar branschen och ett certifikat är något som stärker både dig som individ, oss som företag – och hela branschen.

En validering inleds genom att kartlägga vad man kan för att sedan komplettera med den utbildning som behövs. När man klarat teorin kan man i ett nästa steg boka sig för att göra praktiska prov – och därefter certifiera sig!

Här sätter vi upp tillfällen specifika för oss på Fabege för att kunna ta de första stegen för certifiering.​

Kontaktperson för FAVAL

För frågor kring validering och certifiering enligt FAVAL, kontakta projekt- och testledare Göran Näslund.

Göran nås på goran.naslund@bfab.se och 070-606 61 61.

Kontaktperson på BFAB

För att ställa frågor, bolla utbildningsbehov eller efterfråga företagsintern offert tilldelas ni ena av våra utbildningsansvariga som kundansvarig och kontaktperson hos BFAB.

Ni får dennes telefonnummer och mejladress.

kompetensavtal_exempelsida_kontaktperson_140x140.jpg

Kontaktperson hos ert företag

Ni kommer ha löpande avstämningar med BFAB och erhålla statistik och utvärderingsresultat från de kurser ni bokar. Om de anställda har frågor eller funderingar kring kompetensavtalet eller vår ansats så väljer ni ut en person från ert företag, exempelvis HR-ansvarig.

Här kommer ni även hitta dennes telefonnummer och mejladress.​

Till toppen